Despre noi

Salut! Je m’appelle Silviu, am 21 de ani si sunt administratorul acestui website. Acest website este inca in stadiul de proiect asa ca nu garantam o functionalitate absoluta. Imi place sa sofez si sunt posesorului unui Opel Astra F din `92, adica vechi cam tot de 21 de ani, dar care alearga lejer cu 140 – 150km/h … daca-i scot scaunele, tapiteria si alte accesorii inutile.

Timpul liber mi-l petrec in functie de stare … ori ies si ma plimb de nebun, ori stau in casa si frec menta ascultand muzica, ori repar la masina, ori … ceva tot fac. Candva imi pierdeam vremea realizand pagini web … am castigat ceva din ele, dar cu timpul am inceput sa ma plictisesc si intr-un final mi-am bagat picioarele!

Blogul l-am facut undeva pe la sfarsitul anului trecut, pe la inceputul lui Octombrie iar realizarea lui m-a costat undeva la 15 euro si cateva ore de munca (adaptarea si aranjarea sablonului, realizarea paginii de contact, cautarea si instalarea unor pluginuri, etc). Motivul pentru care l-am facut este faptul ca mi se pare ceva normal sa ai unul in zilele noastre … adica vezi peste tot pe net diverse bloguri care personale, care generale, care de scandal, care mai bune, care mai proaste s.a.m.d facute din lipsa de ocupatie, din foame de bani sau din speranta de a “deveni cineva peste noapte”, si mi-am zis, “De ce naiba sa nu`mi fac si eu unul? Ce am de pierdut?”, asa ca am inceput sa ma gandesc la un nume, sa caut un sablon pe net, sa-l editez, sa cumpar un domeniu si sa incep sa scriu ce-mi trece prin cap … simplu, oricine poate s-o faca (mdea, sigur …)

Ce sa mai zic … sunt o fire calma si cu multa rabdare, dar cum toate au o limita, au fost momente in viata cand le-am mai si atins. Imi place sa socializez, sa calatoresc, sa merg la munte, sa ma feresc de mare (bleah, nu-mi place la mare), etc.
Ca ocupatie, sunt omul bun la toate … instalator, frizer, amant, popa, dar ca profesie sunt calificat ca Tehnician Electrotehnist dar inainte de asta, am lucrat ca Sofer Profesionist pe masini de mare tonaj (Scania, Man si Mercedes) in Vestul Europei, tara mea preferata de lucru fiind Anglia.

Pe viitor as vrea sa lucrez undeva aici in tara ca tehnician sau sofer, dar daca nu gasesc nimic asta e, imi iau din nou zborul in afara. Ca hobby-uri pot sa spun ca am doar unul, acela fiind jogging-ul. Alerg si alerg pana mi se rup picioarele.